Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022

Συνάντηση για το έργο κατασκευής του νέου Αεροδρομίου στο Καστέλι

Για την πορεία υλοποίησης των έργων για την κατασκευή του νέου διεθνούς αεροδρομίου Ηρακλείου (Καστέλι) ενημερώθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην συνάντηση στη Περιφέρεια συμμετείχαν συγκεκριμένα τα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας του νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης και συγκεκριμένα:

ο γενικός διευθυντής Θανάσης Βούρδας, ο αν. γενικός διευθυντής επενδύσεων Θόδωρας Σμπιλίρης, ο γενικός διευθυντής κατασκευών Αντώνης Σίσκος ο εκπρόσωπος της ΤΕΡΝΑ Α.Ε. Γιάννης Σμαραγδάκης ενώ παρόν ήταν και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Πιτσούλης.

Παράλληλα οι εκπρόσωποι της εταιρείας «Διεθνής Αερολιμένας Ηρακλείου Κρήτης» ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης για το αναπτυξιακό master plan της περιοχής.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Να προχωρησει παράλληλα με το Αεροδρόμιο του Καστελίου κ ο ΒΟΑΚ που τον έχει ανάγκη η Κρήτη…….απλα με σεβασμό στο τοπίο της Κρήτης κ ιδιαίτερη μέριμνα για τις προστατευομενες περιοχες NATURA 2000 που διαθέτει η Κρήτη κ ιδιαίτερα ο Νόμος Χανίων όπως για παραδειγμα η περιοχη της Γεωργιουπολης με τον Αλμυρό Ποταμο μαζί με την Λίμνη του Αλμυρού Ποταμου κ το λεγόμενο Έλος της Γεωργιουπολης που αποτελουν ένα πολυ σημαντικό υδροβιοτοπο μαζί με την Λίμνη του Κουρνα……..περιοχες προστατευομενες ενταγμεμενες στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα NATURA 2000…….κ ελπίζουμε όλοι ότι τόσο τα συναρμοδια Υπουργεία Περιβάλλοντος και Υποδομών όσο κ όλοι οι φορείς που θα σχεδιάσουν κ θα υλοποιησουν τον νέο ΒΟΑΚ θα λάβουν μέτρα ώστε να μην επηρεαστούν οι προστατευομενες αυτές περιοχες NATURA 2000 τις οποίες θα διέρχεται ο ΒΟΑΚ κ το ευρύτερο οδικό του δίκτυο!!!!!!!!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα