27.8 C
Chania
Τρίτη, 5 Αυγούστου, 2025

Συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου στις 14 Απριλίου

Ολοκληρώθηκαν οι πολιτικές διαβουλεύσεις μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας-Τουρκίας, οι οποίες είχαν ξεκινήσει στις 10:00, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές. Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας.

Στο πλαίσιο των πολιτικών διαβουλεύσεων εξετάστηκε μεταξύ άλλων, η προοπτική συνάντησης των δύο υπουργών στο προσεχές μέλλον, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Στο πλαίσιο αυτό, ο υπηρεσιακός Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών πρέσβης Θεμιστοκλής Δεμίρης ενημέρωσε τον Τούρκο υφυπουργό Εξωτερικών πρέσβη Σεντάτ Ονάλ, ότι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας έκανε δεκτή, καταρχήν, την πρόσκληση του Τούρκου ομολόγου του Μεβλούτ Τσαβούσογλου να μεταβεί στην ‘Αγκυρα στις 14 Απριλίου, εφόσον, όμως, επικρατούν οι κατάλληλες συνθήκες.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα