Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Συνάντηση Αυγενάκη – Παπαδογιάννη στον ΟΑΚ

Με αρκετά γρήγορους ρυθμούς αναμένεται να προχωρήσουν οι μελέτες από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης για την ολική αναβάθμιση του κολυμβητηρίου του ΕΑΚ Χανίων έτσι ώστε στους επόμενους 4-5 μήνες να έχουν ολοκληρωθεί και για να προχωρήσει άμεσα η δημοπράτηση του έργου. Αυτό σημείωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης -που επισκέφτηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες ξανά τα Χανιά- μετά την συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Τρίτης στην έδρα του ΟΑΚ με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Αρη Παπαδογιάννη. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο βουλευτής Χανίων Μανούσος Βολουδάκης, ο γεν. γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.
Ο κ. Αυγενάκης δήλωσε ικανοποιημένος από την συνεργασία με τον ΟΑΚ η οποία θα επεκταθεί και σε άλλα αθλητικά έργα. Χαρακτήρισε εξαιρετικό το σχεδιάγραμμα πάνω στο οποίο ήδη προχωράνε από τον ΟΑΚ 4 διαφορετικές ομάδες οι οποίες λειτουργούν παράλληλα για την προετοιμασία τευχών δημοπράτησης και χαρακτήρισε παραμύθια όσα ακούγονταν παλαιότερα για χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου από τη στιγμή που δεν υπήρχαν καθόλου μελέτες. “Στόχος μας η Κρήτη στο τέλος της τετραετίας να αποτελέσει όχι μόνο τουριστικό αλλά και αθλητικό προορισμό” κατέληξε.
Από την μεριά του ο κ. Βολουδάκης σημείωσε την αναγκαιότητα να αναβαθμιστεί άμεσα το κολυμβητήριο στη Νέα Χώρα και είπε ότι βρισκόμαστε πλέον ένα βήμα πριν ξεκινήσουν οι εργασίες.
Ο κ. Παπαδογιάννης χαρακτήρισε φλέγων το ζήτημα που έχει να κάνει με την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του κολυμβητηρίου στη Νέα Χώρα. Στη συνέχεια ευχαρίστησε το Υφυπουργείο Αθλητισμού για την ανάθεση στον ΟΑΚ του συνόλου των μελετών που απαιτούνται για να γίνει η αναβάθμιση της σημαντικής αυτής αθλητικής υποδομής.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες