Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Συνάντηση αποφοίτων Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης

Τους δυνατούς δεσμούς φιλίας απέδειξαν και τίμησαν και εφέτος με τα προβλεπόμενα μέτρα για την πανδημία οι απόφοιτοι που αποφοίτησαν πριν πενήντα οκτώ  χρόνια από την Εκκλησιαστική Σχολή της Αγίας Τριάδος , στην ετήσια συνάντηση τους που πραγματοποιήθηκε χθες στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή της Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων.

Οι απόφοιτοι που μαζεύτηκαν μετά από πενήντα οκτώ χρόνια ξαναθυμήθηκαν τα μαθητικά τους χρόνια και προσευχήθηκαν στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος, όπου πραγματοποιήθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Καθηγουμένου της Μονής Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνού και συμπροσευχουμένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας οι δύο Αρχιερείς τέλεσαν το τριήμερο Αρχιερατικό μνημόσυνο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Κινσάσας και αδελφό της Μονής κυρό  Νικηφόρο καθώς και για τους μακαριστούς καθηγητές και συμμαθητές της Σχολής.

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Πρόεδρο αποφοίτων Πρωτ. Αντώνιο Σαπουνάκη και ομιλία από το μέλος του Συμβουλίου Δάσκαλο κ. Γεώργιο Φουλεδάκη.

Κατόπιν απονεμήθηκαν ευαρέσκειες και τιμητικές πλακέτες σε παλαιούς ιεροσπουδαστές και καθηγητές Κληρικούς και Λαϊκούς.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες