Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Συνάντηση Αναστασιάδη-Δένδια στη Λευκωσία

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Δένδια, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο. Η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας στην Κύπρο πραγματοποιείται προκειμένου να γίνουν διαβουλεύσεις με την κυπριακή πλευρά, οι οποίες θα εστιάσουν στις εξελίξεις στην περιοχή και τον συντονισμό Κύπρου – Ελλάδας ενόψει του επικείμενου Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, καθώς και στο Κυπριακό.

Αμέσως μετά τις επαφές των δύο ανδρών στο Προεδρικό Μέγαρο, ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας μετέβη στο ΥΠΕΞ της Κύπρου, όπου τον υποδέχθηκε ο Κύπριος ομόλογός του Νίκος Χριστοδουλίδης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κατ’ιδίαν συνάντηση των δύο υπουργών και κατόπιν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Οι κ.κ. Χριστοδουλίδης και Δένδιας αναμένεται να προβούν σε δηλώσεις.

 

Στο 16ο επεισόδιο, αφουγκραζόμαστε τις αντιδράσεις για τον ποδηλατόδρομο στην οδό Κυδωνίας, μελετάμε τη νέα πτέρυγα του δημοτικού γηροκομείου Χανίων και κυνηγάμε το τζόκερ στη Νότιο Αφρική.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες