28.4 C
Chania
Δευτέρα, 25 Αυγούστου, 2025

Συνάντηση Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη με προεδρείο ΟΕΝΒΕΧ

Με μέλη του ΔΣ του ΟΕΝΒΕΧ συναντήθηκε σήμερα ο βουλευτής Χανίων Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης και είχε μαζί τους συζήτηση για θέματα που απασχολούν εμπόρους βιοτέχνες και επαγγελματίες των Χανίων εν όψει και της ΔΕΘ.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση «στη συνάντηση ο πρόεδρος του ΟΕΝΒΕΧ κ. Παυλάκης κατέθεσε εκ μέρους της Ομοσπονδίας ένα αναλυτικό υπόμνημα με τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη της τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο κεντρικών πολιτικών. Τα σημαντικότερα από αυτά συνδέονται με αλλαγές στη φορολογική πολιτική, την αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους και την πάταξη του παραεμπορίου. Επιπλέον τα μέλη της Ομοσπονδίας εξέθεσαν αναλυτικά ανά επαγγελματική ομάδα και τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δίνοντας έμφαση ανάμεσα σε άλλα και στην έλλειψη προσωπικού.
Από την πλευρά του ο κ. Μαρκογιαννάκης επισήμανε το γεγονός ότι όπως έχει προαναγγείλει ο πρωθυπουργός στη φετινή ΔΕΘ θα δοθεί έμφαση στην αξιοποίηση του δημοσιονομικού περιθωρίου προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας. Ο βουλευτής Χανίων τόνισε ότι δρομολογούνται μια σειρά από μέτρα που ανταποκρίνονται σε σειρά αιτημάτων των επαγγελματιών. Σε αυτά, όπως ανέφερε, περιλαμβάνονται και μέτρα που σχετίζονται με την περεταίρω μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων και για τους επαγγελματίες όπως και αλλαγές σε άλλες επιβαρύνσεις σε τέλη και εισφορές. «Έχει έρθει η ώρα η βελτίωση των δημόσιων οικονομικών να περάσει και στην αγορά και στην κοινωνία μέσα από σταθερές ρυθμίσεις και αυτός είναι ο στόχος της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης»

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα