Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Συμπεριφορές και εξελίξεις

Eίναι γεγονός πια αδιαμφισσβήτητο ότι η Δημοτική Αρχή των Χανίων δοκιμάζεται πολιτικά. Η συνέντευξη του κ. Τάσου Βάμβουκα στα “Χ.Ν.” φώτισε όλες τις αθέατες πλευρές μιας χαλαρής συνεργασίας αλλά και την απογοήτευση και την κούραση που αισθάνονται έμπειροι αυτοδιοικητικοί από τα πεπραγμένα και τη συμπεριφορά του δημάρχου.
Ηλθε πια, το πλήρωμα του χρόνου για να πούμε καθαρές κουβέντες.
Ο κ. Βάμβουκας δήλωσε ότι θα “επανεξετάσουν” την συνεργασία τους και αυτό πρέπει να γίνει σύντομα παρουσιάζοντας με ειλικρίνεια όλα τα δεδομένα.
Κανείς πια δεν μπορεί να στηρίζεται στις πλάτες κάποιου άλλου.
Είναι γεγονός επίσης ότι σχεδόν όλο το έργο που εμφανίζει η Δημοτική Αρχή είναι έργο Βάμβουκα, σημείο που όταν αποκαλύφθηκε προβλημάτισε τους Χανιώτες.
Θέλω να επιμείνω σε ένα σημείο τηρουμένων των αναλογιών -για τα δεδομένα των Χανίων- ισχύει αυτό που είχε πει η αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη στον Ανδρέα Παπανδρέου: «πρόεδρε δεν αρέσουμε πια». Μόδα ήταν, και πάει πέρασε…
Ο κ. Βάμβουκας εξήρε την συνεργασία που είχε τότε με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Απ. Βουλγαράκη και θα τολμήσω να ρωτήσω ποια είναι σήμερα η σχέση του νυν δημάρχου με τον νυν αντιπεριφερειάρχη.
Ποια έργα προγραμματίζουν από κοινού;
Την απάντηση την ξέρετε, τη βλέπετε κάθε μέρα.
Ολα τα μεγάλα έργα χειμάζουν.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, αποδεικνύουν ένδεια πράξεων.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες