Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Συμμετοχή του Δήμου Κισσάμου σε πρόγραμμα για τον αειφόρο παράκτιο τουρισμό

Ο Δήμος Κισσάμου, με αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Αντιδήμαρχο κ. Θεόφιλο Χριστουλάκη και τη δημοτική σύμβουλο κ. Δήμητρα Κουρτάκη, συμμετείχε ως εταίρος στις εκδηλώσεις του Διασυνοριακού έργου με τίτλο: “Ανάπτυξη Διασυνοριακού Δικτύου Προώθησης Αειφόρου Παράκτιου Τουρισμού” (CROSS-COASTAL-NET), οι οποίες διοργανώθηκαν από το τοπικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην Πάφο, το τριήμερο 06-08/06/2023.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «κατά την διάρκεια της τριήμερης συνάντησης εξετάστηκε αναλυτικά η μέχρι τώρα πορεία του έργου, ενώ σχεδιάστηκαν και τα επόμενα βήματα μέχρι την λήξη του με την παρουσία όλων των εταίρων του έργου. Επίσης, συζητήθηκαν και παρουσιάστηκαν τα αειφόρα τουριστικά πακέτα που σχεδιάστηκαν στα πλαίσια του έργου στους εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου της Πάφου και πραγματοποιήθηκε επίσκεψη εργασίας στο Παρατηρητήριο/Κέντρο Πληροφόρησης Ακάμα το οποίο δημιουργήθηκε και αυτό στα πλαίσια του έργου.
Η συνάντηση έδωσε τη δυνατότητα ανταλλαγής και μεταφοράς τεχνογνωσίας μεταξύ των εταίρων αλλά και άλλων ενδιαφερόμενων φορέων πάνω σε θέμα που αφορούν στην σχεδίαση τουριστικών πακέτων και στην γενικότερη αειφόρα διαχείριση ευαίσθητων παράκτιων τουριστικών περιοχών, όπως η Λιμνοθάλασσα του Μπάλου στην Κρήτη, και η Χερσόνησος του Ακάμα στην Κύπρο».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα