Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Συμμετοχή της Περιφέρεια Κρήτης στην έκθεση FRUIT LOGISTICA 2023

Στην έκθεση FRUIT LOGISTICA 2023, στο Βερολίνο συμμετείχε για άλλη μια χρονιά η Περιφέρεια Κρήτης , στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την προβολή και προώθηση των προϊόντων του νησιού στη διεθνή αγορά.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «στο περίπτερο της φιλοξένησε Ομάδες Παραγωγών, Αγροτικούς Συνεταιρισμούς και Επιχειρήσεις του κλάδου από όλη την Κρήτη, δίνοντας τη δυνατότητα να προβάλουν και να προωθήσουν τα εξαιρετικής ποιότητας φρέσκα εμπορεύσιμα εδώδιμα προϊόντα παραγωγής τους , μέσω των απευθείας Β2Β συναντήσεων με επαγγελματίες του κλάδου όπως φρούτων, λαχανικών κ.α.
Η FRUIT LOGISTICA είναι η κορυφαία εμπορική έκθεση με την πιο άμεση πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά όσον αφορά τον κλάδο του εμπορίου φρούτων και λαχανικών, καλύπτοντας κάθε τομέα και παρέχοντας μια πλήρη εικόνα των τελευταίων καινοτομιών προϊόντων και υπηρεσιών σε κάθε κομμάτι της αλυσίδας εφοδιασμού. Προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες δικτύωσης κι επαφής με τους βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων σε κάθε τομέα της βιομηχανίας. Στην έκθεση συμμετείχαν 1990 εκθέτες από 87 χώρες και την επισκέφθηκαν περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες.
Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης επισκέφθηκε, ο Θεόδωρος Ξυπολιάς από το Γραφείο Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας στο Βερολίνο, ο οποίος συνεχάρη διαζώσης την Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή Τομέα Ειρήνη Χουδετσανάκη – Γιακουμάκη για την πρωτοβουλία-οργάνωση και τόνισε ότι η συστηματική παρουσία της Περιφέρειας Κρήτης σε ευρέως αναγνωρισμένες εκθέσεις, προβάλλει με κάθε τρόπο τον αγροδιατροφικό πλούτο του νησιού και προωθεί τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της.
Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης υποστήριξαν τα στελέχη της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Κρήτης Μαρία Γιαμπαζολιά και Κατερίνα Ξυδάκη»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα