18.4 C
Chania
Σάββατο, 31 Μαΐου, 2025

Συμφωνήθηκαν οι δράσεις για την στήριξη της επιχειρηματικότητας στην Κρήτη

Οι δράσεις που θα διαχειριστεί η Αναπτυξιακή Κρήτης – ΕΦΕΠΑΕΠ στο πλαίσιο του νέου Περιφερειακού Προγράμματος 2021 – 2027 συμφωνήθηκαν σήμερα στη διάρκεια συνάντησης εργασίας που έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη.

Όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση «πρόκειται για δράσεις που αφορούν κρατικές ενισχύσεις των επιχειρήσεων ύψους περίπου 58 εκ. ευρώ οι οποίες εστιάζουν σε μία ευρεία γκάμα σύγχρονων δράσεων με επίκεντρο την έρευνα, την ανταγωνιστικότητα, την ανάδειξη νεοφυών επιχειρήσεων και την περιβαλλοντική και ενεργειακή αναβάθμιση με κοινό στόχο την στήριξη της επιχειρηματικότητας στο νησί».

Σημειώνεται τέλος πως στη συνάντηση εργασίας παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας Αντώνης Παπαδεράκης, η Προϊσταμένη της Διαχειριστικής Αρχής Κρήτης Μαρία Κασσωτάκη, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Κρήτης Θωμάς Χαριτάκης, ο Γενικός Διευθυντής Αριστείδης Φραγκάκης και τα στελέχη της Μονάδας Α’ της Διαχειριστικής Αρχής Μαρίνα Μπαστάκη και Χρυσοβαλάντης Ξιδιανός.

Πίνακας δράσεων:


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα