Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από κατοίκους του Ακρωτηρίου

Οι κάτοικοι και οι Φορείς του Ακρωτηρίου( Τοπικά Συμβούλια, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Αθλητικά Σωματεία) συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στην Πλατεία των Καθιανών, με σκοπό  να εκφράσουν την διαφωνία τους στους σχεδιασμούς της δημοτικής αρχής « για την εγκατάσταση Κυνοκομείου» όπως αναφέρουν σε ψήφισμά τους.

Το παρών έδωσαν οι επικεφαλείς δημοτικών παρατάξεων Τάσος Βάμβουκας, Γρηγόρης Αρχοντάκης και Νίκος Βουρλάκης, οι δημ. Σύμβουλοι Μύρωνας Γιακουμογιαννάκης, Γιάννης Φραγκάκης, Βασίλης Λιβάνιος, Γιάννης Κουτράκης κ.α

Οι κάτοικοι διένειμαν φυλλάδια με το ψήφισμα τους στο οποίο ανέφεραν τα εξής:

«Εμείς, οι κάτοικοι και οι φορείς του Ακρωτηρίου, που σήμερα Πέμπτη 3/6/21 συγκεντρωθήκαμε στα Καθιανά και με αφορμή την πρόθεση του Δήμου να εγκαταστήσει ‘’ Κυνοκομείο’’ δίπλα στο Γυμναστήριο και το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής αποφασίσαμε ομόφωνα τα παρακάτω :
• Επιμένουμε στις δύο τελευταίες ομόφωνες αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου Κουνουπιδιανών και απαιτούμε να ληφθούν επι τέλους υπόψη από τη Δημοτική Αρχή.
• Θεωρούμε ότι μετά τις υπάρχουσες οχλούσες δράσεις (αεροδρόμειο- Αμερικανικές Βάσεις – Ναύσταθμος Μαράθι – Π. Βολής-σκουπίδια- δεξαμενές καυσίμων-λατομία-βιολογικός) ούτε σκέψη δεν μπορεί να γίνει για εγκατάσταση Kυνοκομείου στο Ακρωτήρι
• Ως εκ τούτου καλούμε την Δημοτική Αρχή να αναθεωρήσει τις αποφάσεις της και έτσι ένα σοβαρό λάθος δικό της να αποφύγει αλλά και το Ακρωτήρι να πάψει επιτέλους να γίνεται χώρος μόνο για οχλούσες δράσεις.
Η υγεία και ποιότητα ζωής των κατοίκων έχει υποβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό και η Δημοτική Αρχή όχι μόνο δεν φροντίζει για τον περιορισμό του προβλήματος αλλά απεναντίας :
επιμένει να φέρει το Kυνοκομείο στο κέντρο του Ακρωτηρίου
Η επίθεση στο Ακρωτήρι είναι πολλαπλή.
Η αντίδραση όλων μας είναι δεδομένη.
Κανείς δεν μπορεί να αποφασίζει εις βάρος μας.
Να σταματήσουν τα ωραία λόγια από τον κύριο Δήμαρχο και με νηφαλιότητα να δεί το συμφέρον και του ίδιου και του τόπου μας.

Κάτοικοι και φορείς του Ακρωτηρίου».

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα