Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Συγχαίρουν τους συναδέλφους τους αστυνομικούς

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων συγχαίρει δημόσια μέσω σχετικής ανακοίνωσης, τους συναδέλφους μας του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου – Σφακίων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση αναλυτικά «συγκεκριμένα, τις τέσσερις (4) τελευταίες ημέρες οι συνάδελφοί μας του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου – Σφακίων πέτυχαν συνεχείς και σημαντικές επιτυχίες.
Αναλυτικότερα την Κυριακή, εποχούμενη περιπολία του Τ.Α.Ε. Χανίων, συνέλαβε σε χωριό του Δήμου Καντάνου – Σελίνου δύο (2) αλλοδαπούς στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ένα εύχρηστο όπλο και ένα στιλέτο. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Χανίων συνέλαβαν άμεσα σε χωριό του Δήμου Αποκορώνου έναν (1) αλλοδαπό, ο οποίος απειλούσε με χρήση μαχαιριού ντόπιους κατοίκους. Την επόμενη ημέρα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα και πάλι συνάδελφοί μας του Κ.Α.Ε. Αποκορώνου – Σφακίων συνέλαβαν σε χωριό του Δήμου Αποκορώνου δύο (2) αλλοδαπούς στην κατοχή των οποίων βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους (11,5 γρ.). Τέλος, σήμερα Τετάρτη, εποχούμενη περιπολία του Τ.Α.Ε. Χανίων, συνέλαβε σε περιοχή του Δήμου Χανίων έναν (1) ημεδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα πιστόλι καθώς και 150 φυσίγγια.
Οι συνεχείς και σημαντικές επιτυχίες των τελευταίων ημερών του Τ.Α.Ε. Χανίων και Κ.Α.Ε. Αποκορώνου – Σφακίων καταδεικνύουν για μία ακόμη φορά την αναγκαιότητα των συγκεκριμένων Υπηρεσιών, στην αστυνόμευση της επαρχίας αλλά και της πόλης των Χανίων.
Πολλά μπράβο στους συναδέλφους μας, οι οποίοι σε καθημερινή βάση επιχειρούν παρά τις πολλές και επικίνδυνες αντιξοότητες! Εμείς το γνωρίζουμε …οι υπεύθυνοι τι πράττουν;»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα