Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Super League: Αφιερωμένη η 5η αγωνιστική στους ανθρώπους με ακουστική αναπηρία

Η Super League ανακοίνωσε σήμερα ότι η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι αφιερωμένη στους συνανθρώπους μας με ακουστική αναπηρία και ενημέρωσε τις δράσεις που θα κάνουν οι ομάδες στα παιχνίδια, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα νοηματικής γλώσσας στις 23 Σεπτεμβρίου.
Οι παίκτες των ομάδων κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο θα φορούν μια λευκή μπλούζα που θα γραφει το «Stoiximan Super League» στο δακτυλικό αλφάβητο της νοηματικής, ενώ με τον ίδιο τρόπο θα είναι και το «Δίνουμε φωνή σε όλους», σε πανό.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Super League: “Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα νοηματικής γλώσσας – 23 Σεπτεμβρίου- η Super League αφιερώνει την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League στους συνανθρώπους μας με ακουστική αναπηρία.
Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων, κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, θα φορούν μια φανέλα σε λευκό χρώμα, η οποία θα αποτυπώνει την ονομασία Stoiximan Super League στο δακτυλικό αλφάβητο της νοηματικής γλώσσας και θα κρατήσουν μαζί με τα παιδιά που τους συνοδεύουν στην παράταξη των ομάδων, ένα πανό το όποιο θα έχει γραμμένο στο δακτυλικό αλφάβητο της νοηματικής γλώσσας το μήνυμα «Δίνουμε φωνή σε όλους». Παράλληλα, οι παίκτες θα σχηματίσουν με τα χέρια τους το σήμα της αγάπης στη νοηματική γλώσσα.
Σε συνεργασία με την Hands-up, τον Οργανισμό Διερμηνέων Νοηματικής Γλώσσας και Υπηρεσιών Προσβασιμότητας στην Ελλάδα, η Super League και η Stoiximan, ο Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματος, με στόχο να συμβάλλουν στην διάδοση της νοηματικής γλώσσας, θα δώσουν τη δυνατότητα σε συμπολίτες μας που το επιθυμούν να παρακολουθήσουν δωρεάν έναν κύκλο 10 μαθημάτων εξ αποστάσεως.
Η αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League Κάτια Κοξένογλου σημείωσε τα ακόλουθα:
Η Super League, ως διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου και πιο δημοφιλούς αθλήματος στην Ελλάδα, του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αναλαμβάνει ακόμα μια πρωτοβουλία, σε συνεργασία με τη Stoiximan: Τη διάδοση του μηνύματος «Δίνουμε φωνή σε όλους». Στο ποδόσφαιρο, δε χωρούν διαχωρισμοί. Στο ποδόσφαιρο, όλοι έχουν θέση. Στεκόμαστε δίπλα στους κωφούς και βαρήκοους συνανθρώπους μας, και όλοι μαζί, δείχνουμε το σεβασμό μας στον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.»

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα