Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Sunderland, till I die

Η λατρεία των Αγγλων για το ποδόσφαιρο είναι γνωστή, η κουλτούρα τους είναι συνδεδεμένη με την μπαλα αφού αποτελεί τρόπο ζωής και κομμάτι της καθημερινότητάς τους.
Υπάρχουν κάποιες πόλεις, που πραγματικά «ζουν και αναπνέουν» για την τοπική ομάδα. Τo Sunderland, στα βορειο-ανατολικά του νησιού, είναι μια από αυτές. Η σειρά του NETFLIX, “Sunderland till I die”, περιγράφει αυτήν ακριβώς την αγάπη των ανθρώπων της πόλης για την ομάδα τους, στη χειρότερη περίοδο της μεγάλης ιστορίας της, όταν δηλαδη υποβιβάστηκε από τη δεύτερη (Τσάμπιονσιπ) στην τρίτη κατηγορία, 2 χρόνια πριν, την σεζόν 17-18.
Το τι έφταιξε και η ιστορική Sunderland, των 6 πρωταθλημάτων, των 2 κυπέλλων και με ένα γήπεδο 50000 θέσεων, το επιβλητικό Στάδιο του Φωτός (Stadium of Light), βρέθηκε να “βολοδέρνει” στην τρίτη κατηγορία, η σειρα-ντοκιμαντέρ το αφήνει στην κρίση του τηλεθεατή.
Οι κάμερες, στις 2 γεμάτες ποδόσφαιρο σεζόν της σειράς, ακολουθούν χαρακτηριστικούς οπαδούς των “μαυρόγατων” στην καθοδική τους πορεία προς την τρίτη κατηγορία, περιγράφοντας την απόγνωσή τους, την αγάπη και την αγωνία τους για το αγαπημένο τους κλαμπ.
Μια αγάπη, μεχρι τον θάνατο!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες