Κυκλοφοριακό κομφούζιο στον ΒΟΑΚ πριν τον κόμβο του Πλατανιά το πρωί της Δευτέρας. Στρατιωτικό όχημα (Καναδέζα) βγήκε από την πορεία του και το φουσκωτό σκάφος που έσερνε “δίπλωσε” κλείνοντας το ένα ρεύμα των οχημάτων προς Κίσσαμο. Στο σημείο βρέθηκε η τροχαία του ΒΟΑΚ, το αυτοκίνητο και το σκάφος έγινε προσπάθεια να επανέλθουν στο ρεύμα κυκλοφορίας ώστε να αποκατασταθεί η κίνηση.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας.
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.



