Τετάρτη, 12 Μαΐου, 2021

Στον Δήμο Χανίων ο Ακόλουθος Αμυνας της Πρεσβείας της Γερμανίας

Τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 11/2/2015, ο Ακόλουθος Άμυνας της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Ulrich Pfeiffer, συνοδευόμενος από την Επίτιμη Πρόξενο της Ο.Δ. της Γερμανίας στα Χανιά, Αργυρώ Γαναδάκη.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Χανίων, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε, με αφορμή την παρουσία του κ. Pfeiffer στην επιμνημόσυνη δέηση, για τους 42 Γερμανούς στρατιώτες, που έχασαν τη ζωή τους σε αεροπορικό δυστύχημα, που σημειώθηκε στα Λευκά Όρη στις 9 Φεβρουαρίου του 1975.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μεταξύ των δύο πλευρών διατυπώθηκε η κοινή πεποίθηση ότι μέσω της συνεργασίας των λαών και των κοινών τους προσπαθειών, μπορεί να οικοδομηθεί ένα καλύτερο αύριο για τους πολίτες της Ευρώπης.
Ο κ. Pfeiffer τόνισε ότι στις προτεραιότητες όλων θα πρέπει να περιλαμβάνονται η ειρήνη και η ασφάλεια των πολιτών, ενώ και ο Δήμαρχος Χανίων επεσήμανε από την πλευρά του τη σημασία της συνεργασίας και της αλληλεγγύης των λαών.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Βαρβάρα Περράκη και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Γεώργιος Πουλιδάκης.
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος Χανίων προσέφερε στον κ. Pfeiffer εκδόσεις του Δήμου Χανίων.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες