Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Στο Μουσείο Τυπογραφίας οι σύνεδροι του φόρουμ Πολιτιστικών Διαδρομών

Σύνεδροι από το 11ο ετήσιο συμβουλευτικό φόρουμ των Πολιτιστικών Διαδρομών του Συμβουλίου της Ευρώπης ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Τυπογραφίας Γιάννη και Ελένης Γαρεδάκη, το απόγευμα της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται πως αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός για τα Χανιά, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 7 Οκτωβρίου στην πόλη, με τη συμμετοχή περίπου 400 εκπροσώπων από 37 κράτη που είναι μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης, εκπρόσωποι διεθνών και ευρωπαικών οργανισμών. Το θέμα του φετινού Φόρουμ, οι εργασίες του οποίου θα διεξαχθούν σε ξενοδοχείο στον Πλατανιά, είναι: «Πολιτιστικές Διαδρομές του Συμβουλίου της Ευρώπης: Διαφύλαξη των Ευρωπαϊκών Αξιών, της Πολιτιστικής Κληρονομιάς και του Διαλόγου».

Αξίζει να επισημανθεί πως το πρόγραμμα περιλαμβάνει πάνελ συζητήσεων, αλλά και τελετή απονομής πιστοποιήσεων στις νέες Πολιτιστικές Διαδρομές του Προγράμματος από το Συμβούλιο της Ευρώπης. Η λήξη των εργασιών θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” στο ενετικό λιμάνι των Χανίων, ενώ το απόγευμα της Τρίτης στις 19:30 εγκαινιάζεται η έκθεση φωτογραφίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ του Θεάτρου “Μίκης Θεοδωράκης” έως τις 15 Οκτωβρίου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα