Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Στις κάλπες οι έμποροι στα Χανιά

Στις κάλπες για εκλογή νέας Διοίκησης, προσέρχονται χθες και σήμερα οι έμποροι των Χανίων τη ψήφο των οποίων διεκδικούν τρεις συνδυασμοί.
Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.
Η συνέλευση ξεκίνησε με χαιρετισμό του προέδρου Γιώργου Τοπολιανάκη ο οποίος αναφέρθηκε σε πεπραγμένα και διεκδικήσεις της διοίκησης ενώ ζήτησε τη ψήφο του εμπορικού κόσμου.
Παρουσίαση του απολογισμού έκανε ο Πάνος Μπαρμπόπουλος.
Αντιπαράθεση σημειώθηκε μεταξύ μελών και του προεδρείου με αφορμή την απόρριψη εγγραφών μελών προ ημερών από το ΔΣ.
Κάποια μέλη ζήτησαν από τη γενική συνέλευση να πάρει θέση αλλά το προεδρείο εξήγησε ότι η συγκεκριμένη συνέλευση ειναι εκλογοαπολογιστική και δεν μπορει να συζητήσει αυτό το ζήτημα.
Η αντιπαράθεση έληξε και ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός.
Ακολούθησε τοποθέτηση του επικεφαλής της Αγωνιστικής Συνεργασίας Νίκου Βουρλάκη ο οποιος άσκησε κριτική στο προεδρείο ενώ σχολίασε την μικρή προσέλευση εμπόρων στη γενική συνέλευση.
Ο κ. Βουρλάκης άσκησε κριτική στη σταση της διοίκησης σε σχεση με την κυριακάτικη αργία ενω αναφέρθηκε και στο θέμα του ωραρίου. Ο κ. Βουρλάκης καταψήφισε και τον διοικητικό και τον οικονομικό απολογισμό. Για τον οικονομικό είπε ότι τον καταψηφίζει «όχι γιατί υπάρχουν ατασθαλίες αλλά για τη φιλοσοφία».
Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο Σταυρος Μπαδογιάννης ο οποίος σχολίασε τη χαμηλή προσέλευση υποψηφίων στην συνέλευση ενώ ζήτησε να αλλάξει το καταστατικό και να μπουν όλοι σε ένα ψηφοδέλτιο.
Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκαν ο Νίκος Ζωγραφάκης ο οποίος έθεσε ερωτήματα προς το προεδρείο και προς τον τρίτο συνδυασμό, ο Μανώλης Κοτσάκης ο οποίος επίσης σχολίασε τη μικρή προσέλευση υποψηφίων ενώ υποστήριξε ότι είναι θετικό το ότι συμμετέχουν τρία ψηφοδέλτια. Μίλησε επίσης ο Γιάννης Κοτσώνης ο οποίος ανέφερε ότι ο καθε συνδυασμός εκφράζει κάτι συγκεκριμένο, «δεν εκφράζουμε όλοι τα ίδια».
Η εκλογική διαδικασία θα συνεχιστεί σήμερα στις 8 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 9 το βράδυ.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα