Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Στις 13 Οκτωβρίου η πρεμιέρα του ΟΑΧ

Στις 13 Οκτωβρίου θα γίνει η εκκίνηση για το νέο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 γυναικών στο οποίο ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων θέλει να θέσει έναν πρωταγωνιστικό στόχο. Αυτό προκύπτει μετά την γνωστοποίηση της σχετικής προκήρυξης, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η κλήρωση του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στις 19 του επόμενου μήνα.

Oπως είναι γνωστό, ο ΟΑΧ θα λάβει μέρος στην Α2 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και αντίπαλοι του τη νέα σεζόν θα είναι οι εξής ομάδες: ΚΑΟ Μελισσίων, ΕΦΑΟ Ζωγράφου, ΓΣ Αγίας Παρασκευής, ΓΣ Ηλιούπολης, Φάρος Κερατσινίου, ΓΑΣ Εύνικος, Φοίνικας Πειραιά, Εσπερος ΑΟΠΑ, ΑΟ Αργους Οι Δαναοί, Πρωτέας Βούλας και Αθηναϊκός.
Από κει και πέρα, ο ΟΑΧ προετοιμάζεται προκειμένου να “κατεβάσει” μία όσο το δυνατόν καλύτερη ομάδα τη νέα σεζόν, δείχνοντας από τις μέχρι τώρα κινήσεις του ότι μπορεί να διαδραματίσει ένα σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα.
Ειδικότερα, νέος προπονητής έχει αναλάβει ο Σταύρος Νανάκος που πρόκειται γι’ αυτόν που “ανέβασε” την ομάδα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου στην Α1 φέτος, ενώ έχουν αποκτηθεί οι δίδυμες αδερφές, Αγγελική και Σταυριανή Βιντσιλαίου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες