Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Στήριξη δράσεων Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ της Ευρώπης

Για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ της Ευρώπης ενημέρωσε μέλη του Ευρωκοινοβουλίου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βασίλης Σταθάκης που βρέθηκε στις Βρυξέλλες καλεσμένος του ευρωβουλευτή Γιώργου Γραμματικάκη, στο πλαίσιο εκδήλωσης του Ευρωκοινοβουλίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ ο κ. Σταθάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης, ενώ παράλληλα δήλωσε πως θα βρίσκεται αρωγός στις προσπάθειες του Συνδέσμου.
Παράλληλα ο κ Σταθάκης είχε συνάντηση με την ανεξάρτητη ευρωβουλευτή Σοφία Σακοράφα, η οποία στηρίζει κάθε δράση του Συνδέσμου. Μάλιστα η κ. Σακοράφα τόνισε για ακόμα μια φορά την πρόθεσή της να βοηθήσει με κάθε τρόπο τις μελλοντικές ενέργειες και πρωτοβουλίες του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης.
Ο κ. Σταθάκης είχε και κατ΄ ιδίαν συζητήσεις με τον ευρωβουλευτή κ. Γιώργο Γραμματικάκη.
Στο πλαίσιο του ταξιδιού εντάχθηκε στον Σύνδεσμο Ιστορικών Καφέ της Ευρώπης το Ιστορικό Καφέ «Le Cirio», το οποίο βρίσκεται στην καρδιά των Βρυξελλών έχει ιστορία που ξεκινά από το 1886 και θεωρείται ως το παλαιότερο στην πόλη.
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ κατά την επιστροφή του στην Αθήνα είχε συνάντηση με την πρόεδρο του ελληνικού τμήματος της UNESCO Αικατερίνη Τζιτζικώστα, προκειμένου να την ενημερώσει για τα νεότερα σχετικά με τις δράσεις και πρωτοβουλίες του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες