Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021

Στήριξη Χρ. Μαρκογιαννάκη στη Νέα Δημοκρατία (φωτ.)

Αρκετός κόσμος βρέθηκε από νωρίς στο χώρο πραγματοποιεί την ομιλία του ο πρώην υπουργός κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Ανάμεσα τους τοπικά κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, νυν αλλά και πρώην αυτοδιοικητικοί από τα Χανιά, τη Σούδα, τον Αποκόρωνα, την Κίσσαμο, τον Πλατανιά και άλλες περιοχές των Χανίων.

Τον κ. Μαρκογιαννάκη προλόγισε ο πρώην αερολιμέναρχης Χανίων και νυν πρόεδρος των Εφέδρων Αξιωματικών κ. Σταύρος Καστρινάκης ο οποίος μίλησε για « την τεράστια συμβολή του Χ. Μαρκογιαννάκη στο να ξεκινήσει, να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί το έργο του αεροδρομίου Χανίων»

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Μαρκογιαννάκης ο οποίος ξεκινώντας την ομιλία  ανέφερε ότι το βασικό του στήριγμα είναι η κοινωνία, ο απλός λαός, οι απλοί άνθρωποι και όχι το κατεστημένο.
«Δεν ήμουν δοτός ποτέ, ούτε πορφυρογέννητος» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρκογιαννάκης και συνέχισε αναφερόμενος στον αριθμό – ρεκόρ των 20.000 ψήφων που είχε συγκεντρώσει στις εκλογές του 2004 ενώ υπογράμμισε πως ποτέ δεν μπόρεσε να καταλάβει γιατί από την Νέα Δημοκρατία του έδειξαν αυτήν τη συμπεριφορά τονίζοντας πως «επί 2,5 χρόνια προσπαθώ να έχω μια επαφή με τον πρόεδρο του κόμματος και δεν με δέχονταν».
Στην συνέχεια ο κ. Μαρκογιαννάκης αναφέρθηκε στις δεκαετίες του 1980 και του 1990 τονίζοντας πως «αν έλειπα εγώ τα μαύρα τα σκληρά χρόνια του ‘80 και του ‘90 δεν θα υπήρχε Νέα Δημοκρατία στα Χανιά. Ήθελα σεβασμό για τον αγώνα μου αλλά και το δικό σας αγώνα». Συνεχίζοντας την ομιλία του ο κ. Μαρκογιαννάκης είπε πως ήταν «προσβλητική και απαξιωτική η συμπεριφορά απέναντι μου και αναρωτιέμαι γιατί;»

Αναφερόμενος σε συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρώην υπουργός τόνισε πως «ρώτησα τον πρόεδρο γιατί (με απέκλεισε από το ψηφοδέλτιο) και ακούστε τι μου είπε “ανανέωση”…μια λέξη που έχει κακοποιηθεί τόσο πολύ και είναι εργαλείο καταδίωξης εσωκομματικών αντιπάλων» ενώ τόνισε πως «δεν είναι ανανέωση το να “κόβεις” οποίους δεν “γουστάρεις” και να βάζεις στο ψηφοδελτίου φίλους και κουμπάρους. Στη περίπτωση των Χανίων η ανανέωση είναι “φερετζές”»

Στην συνέχεια της ομιλίας του ο κ. Μαρκογιαννάκης τόνισε ότι θα συνεχίζει να στηρίζει την Νέα Δημοκρατία λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θα κάνω ότι μπορώ να μην ξαναβγεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ. Στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά επήλθε διχασμός και πόλωση υπάρχουν κόλακες που παραπληροφορούν τον πρόεδρο και το λέω γιατί ζω τον παλμό της κοινωνίας. Κύριε πρόεδρε της ΝΔ υπάρχει ρήξη και το ένα μέρος του ρήγματος είναι αυτοί που σας παραπληροφορούν και το άλλο η κοινωνία και η μόνη συγκολλητική ουσία είναι ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Τι θα κάνω; Αγώνα για τη νέα Δημοκρατία ώστε να βγουν 4 βουλευτές στα Χανιά»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες