Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Στην Καβάλα ο Παπαστάμος

Σε μίτινγκ το οποίο διεξάγεται αρχής γενομένης από σήμερα μέχρι και την Κυριακή στην Καβάλα θα λάβει μέρος ο Απόστολος Παπαστάμος, ο οποίος τις προηγούμενες 20 ημέρες ήταν σε αποστολή στην Βουλγαρία, συμμετέχοντας σε προετοιμασία με την εθνική ομάδα κολύμβησης.
O πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα αγωνιστεί συγκεκριμένα στο διεθνές μίτινγκ “Απόστολος Παύλος”, ένα μίτινγκ πολύ σπουδαίο, καθώς μεταξύ άλλων θα πάρουν μέρος πρωτοκλασάτοι αθλητές από το εξωτερικό όπως η Ουγγαρέζα πρωταθλήτρια, Κατίνκα Χόζου και ο Βρετανός, Τζέιμς Γκάι. Επίσης, κορυφαίοι Ελληνες αθλητές, όπως οι Κριστιάν Γκολομέεφ, Απόστολος Χρήστου, Νόρα Δράκου κ.α.
Ο Παπαστάμος συνεχίζει από την πλευρά του την προετοιμασία έτσι ώστε να μπορέσει και φέτος να λάβει μέρος σε μεγάλες διοργανώσεις, έχοντας καταφέρει πέρσι να στεφθεί δεύτερος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο αγώνισμα των 400μ. μικτή. Οσον αφορά τα αγωνίσματα που θα συμμετάσχει στην Καβάλα, αυτά είναι τα 200 και 400μ. ελεύθερο και 200 και 400μ. μικτή.

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
Αγωνιστική δράση δεν θα υπάρξει μονάχα για τον Παπαστάμο, αλλά και για τους νεαρότερους κολυμβητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι οποίοι αύριο συγκεκριμένα θα λάβουν μέρος στην διασυλλογική ημερίδα που διοργανώνει στο Ηράκλειο, ο τοπικός ΚΟΗ. Η διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει της πραγματοποίησης τον επόμενο μήνα των Παγκρήτιων χειμερινών αγώνων.
Αναλυτικά η αποστολή για το Ναυτικό Ομιλο Χανίων είναι η εξής: Αβερκάκης, Αγοραστάκη, Ακουμιανάκη, Αμανατίδου, Ανδρουλάκη, Αρετάκης, Βαζάκα, Βασιλάκη, Βιτσιλάκης, Βράπι, Γερωνυμάκη, Γιανναράκη, Γλυνιαδάκης, Γυφτογιάννης, Ευαγγέλου, Ζουμπουλιάς, Ιγνατίου, Καραμπατσάκη, Καραπατάκης, Κλωθάκη, Κοκολινάκης, Κολομβοτζάκης, Κόρακας, Λειβαδιτάκης, Λιοδάκη, Λιονάκη, Μαλεκάκη, Μαναρώλης, Μαρκάκης, Μαρνελάκη, Μαυρομμάτης, Μπαδογιάννης, Μπερτσουλάκη. Μπιλιανίδης, Μπινάκης, Νικηφοράκη, Νικολαΐδη, Νίκου, Νοτάκη, Ορφανός, Παναγκάσοφ Β., Παναγκάσοφ Ηλ., Ρενιέρης, Ριτζάκη, Σεργάκη, Σπανουδάκη, Σταθέα, Στραβοπόδη, Συννεφάκη, Τζεμανάκης, Χατζηδάκης, Φουφουδάκης, Φρέρης, Χαρκιολάκης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα