Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023

Στην κατάψυξη η Κρήτη – Οι θερμοκρασίες σε περιοχές των Χανίων

Πολύ χαμηλές αρνητικές θερμοκρασίες σημειώνονται στο μεγαλύτερο μέρος της Κρήτης λόγω του χιονιά, με τη χαμηλότερη τιμή να καταγράφεται στα Ανώγεια Ρεθύμνου και το Τζερμιάδο Λασιθίου με τον υδράργυρο το μεσημέρι της Τετάρτης να δείχνει 0 βαθμούς Κελσίου, σύμωνα με τους μετεωρολογικούς σταθμούς του Ασκεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr.

Ακολουθούν τα Ασκύφου Σφακίων με 1 βαθμό °C, το Θέρισο και οι Κάμποι Κεραμειών με 2 °C, το ‘Ελος και ο Κακόπετρος με 4°C, η Ασή Γωνιά με 5 βαθμούς °C. Δείτε αναλυτικά:

 

-18 βαθμοί στη Φλώρινα !

 

Πολύ χαμηλές αρνητικές θερμοκρασίες σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 26/01 στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας, με τη χαμηλότερη τιμή να καταγράφεται στο Λευκοχώρι Φθιώτιδας με -18.1 °C.

Χαρακτηριστικό είναι ότι 288 μετεωρολογικοί σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr κατέγραψαν αρνητικές ελάχιστες θερμοκρασίες, εκ των οποίων 44 μετεωρολογικοί σταθμοί κατέγραψαν θερμοκρασίες < -10 °C.

Στον παρακάτω χάρτη, με χρωματική κλίμακα παρουσιάζονται οι ελάχιστες θερμοκρασίες τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 26/01/2022, όπως κατεγράφησαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, καθώς και οι τιμές από οκτώ επιλεγμένες περιοχές.

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα