Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Στην απεργία της Τρίτης συμμετέχει το Σωματείο Επισιτισμού Χανίων

Το Σωματείο Επισιτισμού Ν. Χανίων έπειτα από Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 03/02/2020 αποφάσισε την συμμετοχή στην 24ωρη απεργία την Τρίτη 18/02 καταδικάζοντας ” το νέο αντί-ασφαλιστικό νομοσχέδιο που φέρνει τις επόμενες μέρες στη Βουλή η κυβέρνηση της ΝΔ”.

Στα πλαίσια των αποφάσεων της γενικής συνέλευσης πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση στο παράρτημα του ΟΑΕΔ στα Χανιά από αντιπροσωπία του Σωματείου, με αφορμή τις καθυστερήσεις στην καταβολή του επιδόματος ανεργίας και την υποστελέχωση του ΟΑΕΔ, όπου και κατατέθηκαν στο προϊστάμενο οι διεκδικήσεις του Σωματείου”.

Το Σωματείο διεκδικεί μεταξύ άλλων : ” άμεση καταβολή του επιδόματος ανεργίας, χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Άμεσες προσλήψεις μόνιμου και σταθερού προσωπικού με πλήρη δικαιώματα στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ. Να αυξηθεί το επίδομα στα 600 ευρώ, για όλο το διάστημα που διαρκεί η ανεργία, να δίνεται σε όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Ο χρόνος ανεργίας να υπολογίζεται ως ασφαλίσιμος με πλήρη ιατροφαρμακευτικά δικαιώματα”.

“Το Σωματείο Επισιτισμού θα συνεχίσει να διεκδικεί καλύτερες συνθήκες για τους όλους τους εργαζόμενους του κλάδου. Καλούμε όλους του εργαζόμενους να συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία” αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες