Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Στη Βάθη αύριο αμπελουργοί από την Κρήτη

Συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου θα πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα 7 Μαρτίου μεμονωμένοι αγρότες από την Κρήτη, όπως ανακοινώθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνάντηση που θα γίνει στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αναμένεται να πάρουν μέρος αμπελουργοί και διάφοροι συνεταιριστές. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωσή του ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετέχουν «αντιπροσωπείες της ομάδας παραγωγών (αμπελουργών) του Προφήτη Ηλία Ηρακλείου και της ομάδας των ανεξάρτητων συνεταιρισμών του Ν. Ηρακλείου».

Κατά το ΣΥΡΙΖΑ στη συνάντηση θα τεθούν ζητήματα που αφορούν τη συλλογική προσπάθεια των αγροτών, τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο και αποτελούν τροχοπέδη για την παραγωγική ανασυγκρότηση (τράπεζες και υπηρεσίες)”.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους επικεφαλής της παγκρήτιας επιτροπής αγώνα των αγροτών, στη συνάντηση δεν θα πάρουν μέρος εκπρόσωποι της. Όπως δηλώνει ο εκπρόσωπος της παγκρήτιας επιτροπής Πρίαμος Ιερωνυμάκης δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση θεσμικών οργάνων για συνάντηση με τον Υπουργό. Η συνάντηση θα γίνει με μεμονωμένους αγρότες. Η παγκρήτια συντονιστική επιτροπή περιμένει την κατάθεση των νομοσχεδίων για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, όπως αυτά θα έχουν διαμορφωθεί.

(Πηγή: www.agronews.gr)


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα