Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ 40χρονη

Ώρες αγωνίας περνούν η οικογένεια και οι συνάδελφοι, αλλά και μικροί μαθητές 40χρονης νηπιαγωγού στη Μεσαρά, η οποία τα τελευταία 24ωρα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Η γυναίκα, σύμφωνα με το cretalive, πήγε σε οδοντίατρο της περιοχής για μια απλή διαδικασία, πιθανότατα σφράγισμα. Μόλις της έγινε η αναισθητική ένεση, εκείνη κατέρρευσε και ακόμα και σήμερα δεν έχει συνέλθει.

Οι γιατροί έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και θεωρούν πως η κατάστασή της είναι σταθερή. Πρόκειται για ένα πολύ δραστήριο άτομο, πρόεδρο σε τοπικό πολιτιστικό σύλλογο, έτοιμη να κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Μεσαράς «ΦΑΙΣΤΟΣ» εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στην συναδέλφισσα που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Η αγαπημένη νηπιαγωγός, με το δυναμικό χαρακτήρα και την καθημερινή ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά της, περνάει ίσως την δυσκολότερη δοκιμασία στη ζωή της!

Οι σκέψεις όλων μας για το μέλος του Συλλόγου μας είναι μαζί της… Ευελπιστούμε ότι η μαχήτρια – συναδέλφισσά μας θα τα καταφέρει και θα βγει νικήτρια και από αυτή τη σκληρή δοκιμασία! Πρέπει να επιστρέψει το συντομότερο σε όλους αυτούς που την έχουν ανάγκη! Πρωτίστως, στην οικογένειά της, στους μικρούς μαθητές της και στο αγαπημένο της χωριό!» αναφέρεται στο σχετικό ψήφισμα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα