Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021

Στη δημοσιότητα η απάντηση της E.Ε. για τα περιφερειακά αεροδρόμια

Στη δημοσιότητα έφερε το ThePressProject ολόκληρη την απάντηση της Επιτροπής στην ΟΣΥΠΑ, που αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για την συμφωνία κυβέρνησης – Fraport αναφορικά με τα Περιφερειακά αεροδρόμια. Η πρόεδρος της επιτροπής αναφέρει στον πρόεδρο της ΟΣΥΠΑ κ. Αλεβιζόπουλο:

κομμμ1489574263«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η Επιτροπή Αναφορών έχει αρχίσει να εξετάζει την αναφορά σας. Η επιτροπή θεωρεί την αναφορά σας παραδεκτή δεδομένου ότι το αντικείμενό της εμπίπτει στο πεδίο δραστηριοτήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με τον Κανονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Στη συνέχεια η επιτροπή ζήτησε από Ευρωπαϊκή Επιτροπή να διαξαγάγει προκαταρκτική έρευνα σχετικά με τις διάφορες πλεύρες του προβλήματος βάσει των πληροφοριών που έχετε υποβάλλει. Η επιτροπή θα συνεχίσει την εξέταση της αναφοράς σας μόλις λάβει τις απαιτούμενες πληροφορίες.

Η επιτροπή πιστεύει εξάλλου ότι τα θέματα που θίγετε στην αναφορά σας πρέπει να υποβληθούν επίσης στις επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίο στο πεδίο αρμοδιότητας των οποίων εμπίπτει, και αποφάσισε συνεπώς να τη διαβιβάσει στην επιτροπή Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας των Καταναλωτών και στην επιτροπή Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής για ενημέρωση. Θα σας ενημερώσω εγκαίρως ως προς οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια σχετικά με την αναφορά σας».

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα