Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021

Στα Χανιά σήμερα ο Μίκης Θεοδωράκης

Παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 7.30 το απόγευμα η τελετή ονοματοδοσίας του νέου θεάτρου στο παλιό Τελωνείο, το οποίο θα φέρει το όνομα του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μουσική συναυλία με τους Μαρία Φαραντούρη, Στέφανο Κορκολή, Σοφία Μανουσάκη και Ιωάννα Φόρτη, τους οποίους θα πλαισιώσουν μουσικά η λαϊκή ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης”, τα “Κίτρινα ποδήλατα” και το μουσικό σύνολο “Vamos”. Μια ημέρα αργότερα, δηλαδή αύριο Κυριακή 22 Οκτωβρίου, ο Μίκης Θεοδωράκης θα επισκεφθεί το πατρικό σπίτι του στον Γαλατά όπου στις 11 το πρωί θα παρουσιαστεί το πρώτο κουαρτέτο του συνθέτη.

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Στο μεταξύ, από τον Δήμο Χανίων ανακοινώθηκε ότι, «λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, που έχουν εκφράσει οι συνδημότες μας για την τελετή ονοματοδοσίας του Παλαιού Τελωνείου Χανίων σε θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, έχει ληφθεί μέριμνα, ώστε τόσο η τελετή όσο και η μουσική εκδήλωση, που θα ακολουθήσει, να προβληθούν σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό.
Ειδικότερα, θα τοποθετηθεί οθόνη προβολής (video wall) σε εξωτερικό σημείο του Παλαιού Τελωνείου, επί της πλατείας Κατεχάκη, μέσω του οποίου θα προβάλλεται παράλληλα η εκδήλωση, ενώ θα υπάρχουν και καθίσματα, για όσους από τους συνδημότες μας επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.
Γνωστοποιείται επίσης ότι θα επιχειρηθεί η ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης στο διαδίκτυο (live streaming), μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Χανίων στο facebook “Δήμος Χανίων – Municipality of Chania”, προκειμένου να την παρακολουθήσει όποιος το επιθυμεί και δεν θα έχει τη δυνατότητα να βρεθεί στο Ενετικό Λιμάνι».

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες