Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Στα Χανιά σήμερα ο Μαργαρίτης Σχοινάς

Στα Χανιά αναμένεται σήμερα ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς.

Όπως ανακοινώθηκε, ο κ. Σχοινάς θα επισκεφτεί τους Τάφους των Βενιζέλων στις 16:40, έπειτα το σπίτι του Βενιζέλου και στη συνέχεια το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων, συνοδευόμενος από τον βοηθό του σε θέματα Πολιτικής κ. Ηλία Ιορδανίδη και παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη και του αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκου Καλογερή.

Ο κ. Σχοινάς θα παραμείνει στην Κρήτη και το επόμενο διήμερο, ενώ θα συμμετέχει και σε εκδήλωση που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Η εκδήλωση έχει θέμα: «Η Κρήτη ως πρότυπο Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής: υγεία-παιδεία-πολιτισμός-ασφάλεια» και θα έχει κεντρικό ομιλητή τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του  Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά.

Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή και ώρα 19.00, στο Ξενοδοχείο AQUILA ATLANTIS (αίθουσα ΠΑΣΙΦΑΗ ΙΙ), στο Ηράκλειο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα