Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Στα Χανιά για Δεκαπενταύγουστο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος επέστρεψε στα Χανιά νωρίς το βράδυ της Παρασκευής ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για να περάσει με την οικογένειά του, την εορτή του Δεκαπενταύγουστου. Ο Πρωθυπουργός βρισκόταν στα Χανιά για ολιγοήμερες διακοπές ήδη από τις αρχές του μήνα αλλά είχε χρειαστεί να επιστρέψει εσπευσμένα στην Αθήνα λόγω των εξελίξεων στα ελληνοτουρκικά και της ανησυχητικής πορείας της πανδημίας. Σύμφωνα με πληροφορίες των «Χ.ν», το πρωθυπουργικό αεροσκάφος προσγειώθηκε στις 20:05 το βράδυ ενώ στρατιωτικό άγημα απέδωσε τιμές στον Πρωθυπουργό.

1 Comment

  1. ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΕΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟς που ειναι πολυεξοδο , ΜΑΛΛΟΝ ΗΡΘΕ ΜΕ κανα ελικoπτερο οπως στην επιδαδαυρο,ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΙΣΩς ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕ ΤΙς ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟ ΣΕΛΙΝΟ ,ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΑΛΕΨΙΠΤΩΤΟ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.
    ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ .
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΗΜΑ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΑΘΙ

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα