30.1 C
Chania
Παρασκευή, 8 Αυγούστου, 2025

Σποτ ευαισθητοποίησης των πολιτών για τις δασικές πυρκαγιές (φωτος & video)

Τηλεοπτικό σποτ, για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τις δασικές πυρκαγιές, εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα, και κοινοποίησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Σε αυτό, επισημαίνεται ότι δασικές πυρκαγιές μπορεί να προκληθούν από καύση ξερών χόρτων και κλαδιών, συσσωρευμένα απορρίμματα, αναμμένες ψησταριές στην ύπαιθρο, εργασίες οξυγονοκόλλησης και χρήση εργαλείων που δημιουργούν σπινθήρες. Οι πολίτες καλούνται σε περίπτωση πυρκαγιάς να τηλεφωνούν άμεσα στο 199, ενώ αναλυτικές οδηγίες, για την προστασία από δασικές πυρκαγιές, βρίσκονται στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας www.civilprotection.gr.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το τηλεοπτικό σποτ, για τις δασικές πυρκαγιές, έχει χαρακτηριστεί ως κοινωνικό, βάσει της απόφασης 190-24.06.2015 του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και ως εκ τούτου χρήζει δωρεάν μετάδοσης έως την 30η Σεπτεμβρίου 2015.
Το κοινωνικό μήνυμα είναι διαθέσιμο, μέσω της online εφαρμογής «wetransfer» στο link: http://we.tl/2mVA9weVO7.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα