Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, 2021

Σoκ

Tα περιστατικά που έρχονται καθημερινά στη δημοσιότητα σχετικά με αρνητές γονείς, είναι εξωφρενικά, πέρα από κάθε φαντασία και οριοθετούν μια παράκρουση κάποιων τύπων που έχουν μπερδέψει το «Γάλα με την Καβάλα».
Το να καταγγείλεις για παράδειγμα, έναν εκπαιδευτικό για εσχάτη προδοσία ή για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και… συμμορία, μόνον και μόνον επειδή εφαρμόζει το νόμο για την τήρηση των μέτρων για την πανδημία Covid στα σχολεία είναι επιεικώς απαράδεκτο.
Διάφοροι τύποι, απαράδεκτοι τύποι επέβαλλαν μέχρι και… πρόστιμο 2.700.000 ευρώ σε μια διευθύντρια σχολείου στην Θέρμη Θεσσαλονίκης, επειδή εφαρμόζει το νόμο.
Αυτοί οι τύποι με τα πρόστιμα και την μανία μηνύσεων χρησιμοποιούν παρακρατικές μεθόδους, οι οποίες έχουν καταδικαστεί ιστορικά και πολιτικά στη συνείδηση του ελληνικού λαού.
Όλα αυτά είναι ιδιότυπες παρακρατικές, τραμπούκικες μέθοδοι.
Για τέτοια και άλλα τόσα πήγαν πολλά χρόνια φυλακή οι λεγάμενοι Μιχαλολιάκος, Λαγός και Κασιδιάρης.
Η κατάσταση – όσο δεν λαμβάνει αυστηρά μέτρα, η επίσημη Πολιτεία είναι όντως προβληματική.
Γιατί ο λεγάμενος που επέβαλλε το… πρόστιμο στη διευθύντρια του Σχολείου της Θεσσαλονίκης, μπορεί να θέλει να πάει την άλλη εβδομάδα να το εισπράξει (sic).
Για να λέμε όμως και την αλήθεια, πέραν από την στήριξη που παρέχει προς τους εκπαιδευτικούς το Υπουργείο Παιδείας και ο αρμόδιος υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος, ζήτησε από τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ να διασφαλιστεί ότι οι αστυνομικοί δεν θα προσάγουν στα Αστυνομικά Τμήματα εκπαιδευτικούς που εφαρμόζουν τον νόμο για τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό.
Για να δούμε, όμως, πώς θα εξελιχθεί η προβληματική κατάσταση.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες