Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Συνεστίαση Πνευματικών Δημιουργών και Φίλων Θεάτρου Χανίων

Πνευματικοί δημιουργοί,

Φίλοι Θεάτρ’ αντάμα,
χορέψανε, γλεντήσανε,
γινήκαν ένα πράμα.

Ήτανε στ’ αλήθεια μια όμορφη κι ασυνήθιστη γιορτή την Κυριακή 15 του Φλεβάρη που πραγματοποιήθηκε σε ένα ζεστό περιβάλλον εδώ στα Χανιά.
Οι «Πνευματικοί Δημιουργοί Χανίων» μαζί με τους «Φίλους Θεάτρου Χανίων», ένωσαν τις δυνάμεις τους αδερφοποιήθηκαν θα έλεγα, μια και πολλά από τα μέλη είναι και στους δυο συλλόγους, και πραγματοποίησαν την καθιερωμένη συνεστίαση, μαζί με το κόψιμο της Βασιλόπιτας.
Οι δυο Πρόεδροι Δημήτρης Νικολακάκης και Νάσος Αθανασόπουλος μας υποδέχτηκαν με θέρμη και βρεθήκαμε σε ένα όμορφο, πολιτισμένο και γιορταστικό χώρο που μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων είχανε οργανώσει. Κι ήταν, στ’ αλήθεια, μια θαυμάσια βραδιά, με ωραίο φαγητό, ελάχιστες ομιλίες που κουράζουν, πολλή μουσική-τραγούδι που ξεκουράζουν και συναδελφική αγάπη που ενώνει. Ενώνει εμάς, εκπέμπει φως ολόγυρα και στέλνει μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση για να αγωνιστούμε να βγούμε απ’ την κρίση αξιών που είχαμε πέσει και με στυλοβάτη τον πολιτισμό να φτιάξουμε μια καινούργια πιο αξιοπρεπή και περήφανη Ελλάδα. Όπως παλιά, όπως μας αξίζει.
Αυτό εξ άλλου άφησε να εννοηθεί κι η νεοεκλεγείσα βουλευτής Βάλια Βαγιωνάκη στον χαιρετισμό της μα κι αργότερα στη συντροφιά της μια και κάθισε ανάμεσά μας σαν ίση προς ίσους, ως το τέλος της εκδήλωσης. Θετικό κι ενθαρρυντικό και το παρόν της Βαρβάρας Περάκη, υπεύθυνης για θέματα πολιτισμού του Δήμου Χανίων.
Μεσημέρι ανταμώσαμε, απόγεμα χωρίσαμε, με ένα γέλιο και μια ευχή, γεροί να είμαστε να επαναλάβουμε την εκδήλωσή μας αυτή και του χρόνου.
Και καθαρό μυαλό, δύναμη, να συνεχίσουμε το έργο μας στις επάλξεις του πολιτισμού, δίπλα σε σένα τον παντοδύναμο αναγνώστη -θεατή.

*gkamvysellis@yahoo.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα