Τον εξαγωγικό της προσανατολισμό ενισχύει η εισηγμένη εταιρεία Κορρές μέσα από δυναμικές συνεργασίες με αγροτικούς συνεταιρισμούς δημιουργώντας νέες καλλυντικές σειρές προϊόντων.
Η εταιρεία Κορρές σε συνεργασία με το Eργαστήριο Bιολογικής Γεωργίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών εντόπισε τις καταλληλότερες περιοχές για τη βιολογική καλλιέργεια επιλεγμένων βοτάνων που διακρίθηκαν βάσει της μοναδικότητας της δράσης τους. Στη διαδικασία αυτή ελήφθησαν υπόψη πολλαπλές παράμετροι, όπως κλιματολογικές συνθήκες, εδαφολογικές απαιτήσεις, τεχνικές πολλαπλασιασμού, αποδόσεις, αλλά και κοινωνικά κριτήρια, όπως το επίπεδο ανεργίας.
Στις επιλεγμένες περιοχές η Κορρές συνεργάζεται, υπό όρους συμβολαιακής γεωργίας, με τοπικούς παραγωγούς/βιοκαλλιεργητές, αγροτικούς συνεταιρισμούς, εκπαιδευτικά και κοινωνικά ιδρύματα, παρέχοντας εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη όπου απαιτείται.
Παραδείγματα συμπράξεων σε αυτό το πλαίσιο είναι με τον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών Κοζάνης, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αρωματικών Φυτών Αγρινίου, την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, τις Αγροτικές Φυλακές Αγιάς, κ.α. Η επεξεργασία των φυτικών υλών, που προκύπτουν από αυτές τις συνεργασίες, γίνεται στη μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα, περιβαλλοντικά φιλική Μονάδα Εκχυλίσεως στις εγκαταστάσεις Κορρές.
Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία προχώρησε σε λανσάρισμα νέων προϊόντων που βασίζονται στη ποικιλία σταφυλιού, Ασύρτικο Σαντορίνης ως αποτέλεσμα της συνεργασίας της με την Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων.