Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7.30 μ.μ. Στα θέματα είναι η συζήτηση αναφορικά με τις δομές πρωτο- βάθμιας περίθαλψης Δήμου Πλατανιά και τα γενικότερα προβλήματα στον χώρο της Υγείας. Αύριο στις 6 μ.μ. θα γίνει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων. Στα θέματα είναι η πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου χρονικής διάρκειας 2 μηνών για την αντιμετώπιση κατ’επειγουσών αναγκών της Δ/νσης Υπηρεσίας Δόμησης, η έγκριση παραχώρησης χρήσης έδρας των δημοτικών αθλητικών γηπέδων του Δήμου Χανίων σε όλα τα αθλητικά σωματεία για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017 κ.ά.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.