Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

‘Ανοιξη στον πεζόδρομο της Κοραή (φωτογραφίες)

Συνεχίστηκαν για δεύτερη μέρα οι εκδηλώσεις στον ιστορικό πεζόδρομο της Κοραή σε μια προσπάθεια οι Χανιώτες να θυμηθούν τα μαθητικά τους χρόνια και να δουν το μέλλον μέσα από τις δραστηριότητες των παιδιών τους.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλάμβανε πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες οι οποίες πραγματοποιήθηκαν το πρωί μεχρι το μεσημέρι και συνεχίστηκαν από το απόγευμα μέχρι το βράδυ.
Τις δράσεις συντόνιζαν τα Νηπιαγωγεία, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο, το Λύκειο και το ΕΠΑΛ  της Κοραή.
Το διήμερο διοργανώθηκε από τα σχολεία και τον Δήμο Χανίων ενώ στις εκδηλώσεις συμμετείχαν επίσης η Αρχιτεκτονική σχολή Πολυτεχνείου Κρήτης, Ομάδα αρχιτεκτόνων p-public, ΚΠΕ Βάμου, ΕΚΦΕ, Ποδηλάτρεις και το “Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Χανίων”».

Οι πρωινές εκδηλώσεις περιλάμβαναν τουρνουά μπάσκετ  του 2ου Γυμνασίου, ακολούθησαν  “Φυσικά” πειράματα… του δρόμου με το ΕΚΦΕ Χανίων, ακολούθησε  “περιβαλλοντικό παιχνίδι για τη σωστή διαχείριση του νερού” από το ΚΠΕ Βάμου. Στη μία το μεσημέρι δεκάδες ποδήλατα συμμετείχαν σε μια διαφορετική ποδηλατοδρομία μετά μουσικής στους δρόμους της πόλης από τους “ΠοδηΛάτρεις”, μαζί με τη μουσική συντροφιά “Καθ’ ωδών” και μαθητές, γονείς και καθηγητές των σχολείων.

Το απόγευμα συνέχιση τουρνουά των σχολείων – τελικοί, στις 6.30 μ.μ. “στους δρόμους της άνοιξης από τα Ολ. Νηπιαγωγεία 3ο και 4ο Χανίων, στις 7.15 μ.μ. χορό από ομάδα του 2ου Λυκείου – κρητικοί χοροί από το 2ο Λύκειο και το 1ο ΕΠΑΛ, στις 8 μ.μ. μουσική και στις 9.45 μ.μ. λήξη.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα