Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Συνεχίζει να “γράφει” ιστορία ο ΟΑΧ

Ιστορία συνεχίζει να γράφει ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων στο άθλημα του πινγκ πονγκ. Ουσιαστικά, ο χανιώτικος σύλλογος εξελίσσεται στους μακροβιότερους στην επιτραπέζια αντισφαίριση.
Είναι η σεζόν 2003-04, όπου ο ΟΑΧ σφραγίζει για πρώτη φορά στην Ιστορία του την άνοδο στην Α1. Από τότε και μέχρι σήμερα, μετέχει ανελλιπώς στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα της χώρας… Ουσιαστικά την επόμενη χρονιά θα πάρει μέρος για 17η συνεχόμενη χρονιά, επίδοση που είναι πραγματικά μοναδική για τον ΟΑΧ και το χανιώτικο αθλητισμό στο συγκεκριμένο άθλημα.
Φέτος η προσπάθεια των Αντώνη Μαλινάκη, Κώστα Μουτσάκη και Νίκου Αντωνιάδη ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση της τιμητικής 7ης θέσης, που προέκυψε μέσα από την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, ένα μικρό μέρος του οποίου διεξήχθη όπως είναι γνωστό πριν από λίγο καιρό στα Χανιά, όμως σε αυτά συγκεκριμένα τα παιχνίδια πιστοποιήθηκε η παραμονή στην Α1.
Τελευταία ματς για τους Μαλινάκη, Μουτσάκη, Αντωνιάδη ήταν το Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ κόντρα στις τρεις ισχυρότερες ομάδες της κατηγορίας, την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας αναμενόμενα, ισάριθμες ήττες.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες