Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Συναυλία αλληλεγγύης

Mια ξεχωριστή βραδιά κλασικής μουσικής για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου του Ιδρύματος “Στέγη του Κοριτσιού” του Αγίου Νεκταρίου Παχιανών πραγματοποιείται  αύριο Τετάρτη στο χώρο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Μεγ. Αρσενάλι).
Mε πρωτοβουλία του Συλλόγου Μικρασιατών Χανίων αύριο Τετάρτη 31 Ιουλίου στις 8.30  θα πραγματοποιηθεί βραδιά κλασικής μουσικής με τους Βέλγους πιανίστες Ίαν Μίχελς και την Ίγκε Σπινέτι που εμφανίζονται αφιλοκερδώς καθώς είναι φίλοι της Ελλάδας και της Κρήτης και σχεδόν κάθε χρόνο έρχονται στην Παλαιόχωρα.
«Είναι μεγάλη η χαρά που   διοργανώνουμε  αυτήν την εκδήλωση, ώστε να συμβάλουμε και εμείς στο κοινωνικό έργο που εδώ και πολλά χρόνια επιτελείται, γι’ αυτό και σας περιμένουμε όλους να έλθετε την Τετάρτη 31 Ιουλίου στο ΚΑΜ», τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Χανίων “Ο Αγιος Πολύκαρπος” κ. Στέλλα Γκοζάνη – Χαριτάκη.
Όπως σημείωσε η κ. Χαριτάκη η είσοδος είναι ελεύθερη και προαιρετικά θα υπάρχει ένα κουτί για όποιον θέλει και μπορεί, ώστε να ενισχύσει οικονομικά το κοινωνικό έργο του Αγίου Νεκταρίου.
Από τη μεριά του ο κ. Αθανάσιος  Λαβράνος γεν. γραμματέας του Δ.Σ. του ιδρύματος “Στέγη του Κοριτσιού” του Αγίου Νεκταρίου, αφού ευχαρίστησε θερμά την κ. Χαριτάκη και το Σύλλογο Μικρασιατών για τη στήριξη σημείωσε πως το Ιδρυμα «ιδρύθηκε το 1968 από τον Αγιο Νεκτάριο που ήταν αυτός που έδωσε τα φώτα στο γέροντα Αμφιλόχιο Μακρή, ώστε αυτός με τη σειρά του να δώσει την ευλογία του στην κ. Μαρίκα Κουφάκη που είναι η ιδρύτρια του Ιδρύματος. Το Ιδρυμα όλα αυτά τα χρόνια έχει φιλοξενήσει 700 παιδιά, τα 110 έχουν πλήρως αποκατασταθεί τα έχουμε παντρέψει και τα έχουμε προικίσει με πλήρη εξοπλισμό. Τα παιδιά έχουν εδώ πλήρη  ιατρική και κοινωνική περίθαλψη». Ο κ. Λαβράνος κάλεσε τον κόσμο να δώσει το “παρών” στη συναυλία, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον Σύλλογο “Συνάνθρωπος” για την ανακαίνιση του 4ου ορόφου του κτηρίου του.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες