Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021

Συνάντηση Βουλγαράκη με νέο Διοικητή της Αμερικανικής Ναυτικής Ευκολίας Σούδας

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη  ο νέος Διοικητής της Αμερικανικής Ναυτικής Ευκολίας Σούδας, Captain Ryan T. Tewell (Πλοίαρχος Ράιαν Τ. Τούελ), ο οποίος παρέλαβε τη σκυτάλη από τον προηγούμενο Διοικητή, Captain Brad J. Collins (Πλοίαρχο Μπραντ Τζ. Κόλινς), στις 3 Αυγούστου 2018.

Σε ανακοίνωση της Περιφερειακής ενότητας Χανίων, αναφέρεται ότι «κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο ανδρών, ο κ. Βουλγαράκης ενημέρωσε τον νέο Διοικητή για θέματα αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, υπογράμμισε την καλή σχέση που έχει αναπτυχθεί στα Χανιά με τους Αμερικάνους υπηκόους, όπως και την επί χρόνια άψογη συνεργασία μεταξύ των Υπηρεσιών της Αμερικάνικης Ναυτικής Ευκολίας Σούδας και της Περιφερειακής Ενότητας.

Ο Πλοίαρχος Tewell με τη σειρά του, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την τοποθέτησή του στα Χανιά, δηλώνοντας τυχερός που βρίσκεται στον τόπο μας, τον οποίο ανυπομονεί να γνωρίσει καλά μαζί με την οικογένειά του. Αναφέρθηκε με ενθουσιασμό τόσο στις φυσικές ομορφιές του νησιού – όπως το φαράγγι της Σαμαριάς, το οποίο διέσχισε πρόσφατα – όσο και στην Ιστορία και τις παραδόσεις της Κρήτης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε τον Διοικητή ότι θα ζήσει πολλές όμορφες στιγμές στο νησί μας, και σε ιδιωτικό και σε επαγγελματικό επίπεδο και ότι σίγουρα μετά το πέρας της θητείας του δεν θα θέλει να φύγει από τον τόπο μας. Κλείνοντας, ευχήθηκε στο νέο Διοικητή Καλή Επιτυχία στα νέα καθήκοντά του, προσφέροντάς του τις αγγλικές εκδόσεις των βιβλίων «Ιστορία της Κρήτης», του καθηγητή Θεοχάρη Δετοράκη, και «Το Φαράγγι της Σαμαριάς. Καταφύγιο ζωής, ορμητήριο ελευθερίας».

Ως αντίδωρο, ο Διοικητής έδωσε στον Αντιπεριφερειάρχη το «κέρμα της φιλίας», το οποίο παραδοσιακά προσφέρεται δια χειραψίας».

Συνάντηση και με Βάμβουκα

Τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη ο νέος Διοικητής της Αμερικανικής Ναυτικής Ευκολίας Σούδας, Captain Ryan Tewell, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Δήμαρχος Χανίων ενημέρωσε τον Διοικητή για θέματα, που αφορούν την πόλη των Χανίων, ενώ ο κ. Tewell αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της Αμερικανικής Ευκολίας, καθώς και στις εντυπώσεις του από την έως τώρα παραμονή του στην Ελλάδα. Μεταξύ των δύο πλευρών με την ολοκλήρωση της συνάντησης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα