Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Συμπόρευση για τον Γρηγόρη Αρχοντάκη και τη Νάνσυ Αγγελάκη

Την απόφαση τους να συμπορευτούν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στα Χανιά γνωστοποίησαν μέσω σχετικής ανακοίνωσης οι επικεφαλής των Αυτοδιοικητικών Συνδυασμών: «Μαζί για τα Χανιά» και «Χανιά- Επόμενη Μέρα», κ. Ναυσικά (Νάνσυ) Αγγελάκη και κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης αποφάσισαν την συμπόρευσή τους στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «η απόφασή τους προέκυψε μετά τη διαπίστωση σύγκλισης σε μεγάλο βαθμό τόσο των προγραμματικών τους θέσεων όσο αφορά στην ανάπτυξη του Δήμου Χανίων όσο και των λύσεων που μπορούν να προωθηθούν για την αντιμετώπιση των μικρότερων ή μεγαλύτερων προβλημάτων του. Η πιο πάνω απόφαση έτυχε της αποδοχής των υποψήφιων Δημοτικών συμβούλων και των δύο Συνδυασμών. Οι δύο Συνδυασμοί συνενώνονται σε κοινό ψηφοδέλτιο με την ονομασία: «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας»».

2 Comments

  1. Απλά τραγικο…..Νεοφιλελ με ψηγματα εκφυλισμενης ΠΑΣΟΚΑΡΙΑΣ…αυτό θα πει συνεργασια…..μην σας φανεί περιεργο να υπάρξει συνεργασία του Αρναουτακη με τον Μαρκογιαννακη στο β γυρο…..γιατί στονομισα α γυρο πρέπει να είναι πιο μαντρι ο λαος….

  2. Καλά η Νάνσυ δεν τον κατηγορούσε ότι εγκατέλειψε τον δήμο και εξαφανίστηκε; Στις τελευταίες δηλώσεις της μόνο αυτόν χτυπούσε..
    Εντάξει, προφανώς και δεν μπορούσε κανένας από τους δυο να κατεβάσει ψηφοδέλτιο, γι αυτό ενώθηκαν, αλλά μην μας περνάνε για κουτούς…

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες