Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2022

Συμμετοχή σε εκστρατεία καθαρισμού των ακτών από τον Δήμο Πλατανιά

Στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού «Let’s Do It 2016» συμμετέχει ο Δήμος Πλατανιά.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εκστρατεία διοργανώνεται στη χώρα μας για πέμπτη συνεχή χρονιά με στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο μέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια. Ημερομηνία υλοποίησης της εν λόγω περιβαλλοντικής δράσης έχει οριστεί πανελλαδικά, η Κυριακή 17 Απριλίου 2016.
Στόχος του Δήμου Πλατανιά, με τη συμμετοχή του στην εν λόγω περιβαλλοντική δράση, είναι να δημιουργηθεί μία κοινή προσπάθεια από όλους τους δημότες για τον καθαρισμό όσο το δυνατόν περισσότερων περιοχών του Πλατανιά και συγχρόνως να ενεργοποιηθούν εθελοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, επιχειρήσεις, σχολεία και άλλοι φορείς του Δήμου μας, ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε να διατηρήσουμε τον Δήμο μας καθαρό.
Στο πλαίσιο αυτό, η Δημοτική Αρχή του Πλατανιά προσκαλεί όλους τους πολίτες και τους φορείς του Δήμου Πλατανιά (φορείς εκπαίδευσης, πολιτιστικοί, περιβαλλοντικοί, αναπτυξιακοί σύλλογοι, επιχειρήσεις, σχολεία, κλπ) που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη φετινή εκστρατεία καθαρισμού “Let’s do it” να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο: 28213 41022 ή αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: koukoula@platanias.gr, γνωστοποιώντας τα κάτωθι στοιχεία επικοινωνίας: 1. επωνυμία φορέα/συλλόγου/επιχείρησης που επιθυμεί να συμμετάσχει στη δράση και νόμιμο εκπρόσωπο αυτού, 2. ονοματεπώνυμο πολίτη/εθελοντή που επιθυμεί να συμμετάσχει στη δράση, 3. τηλέφωνο επικοινωνίας [κινητό / σταθερό], 4. e-mail, ούτως ώστε να υπάρξει στη συνέχεια συνάντηση ενημέρωσης και συνεργασίας όλων των ενδιαφερόμενων πολιτών και φορέων για τον αποτελεσματικότερο συντονισμό και τη βέλτιστη προετοιμασία υλοποίησης της εθελοντικής δράσης καθαρισμού.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα