Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Σημαντική προσφορά στην ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ

Κλιμάκιο  της Τομεακής Επιτροπής Χανιών του ΚΚΕ  αποτελούμενο από τους Δημήτρης Ανθούση και Μπάμπη Λουτσέτη, μέλη της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, επισκέφθηκε την οικία Χιωτάκη στα Χανιά.

Την αντιπροσωπεία του Κόμματος υποδέχθηκαν η Βαγγελιώ Σερδάκη-Χιωτάκη και ο Κώστας Χιωτάκης, όπου σε κλίμα συγκίνησης, πρόσφεραν στο ΚΚΕ, προς τιμήν των εγκαινίων των νέων γραφέιων στον Κουμπέ Χανίων, πλούσιο υλικό και βιβλία από το αρχείο του Ανθούση (Σούση) Χιωτάκη, γιατρού και Δημοτικού Συμβούλου Χανίων τη δεκαετία του ’80, καθώς και μέρος τους αρχείου των Γιάννη, Αλίκη και Κώστα Χιωτάκη, γιατρού, λογοτέχνη, Δημοτικού Συμβούλου Χανίων, βουλευτή και ιστορικού στελέχους του ΚΚΕ.

Υλικά, που τόσο η Βαγγελιώ Σερδάκη-Χιωτάκη, συζύγου του Σούση, όσο και ο γιος τους και εγγονός του Κωστή Χιωτάκη, με πολύ σεβασμό πρόσφεραν στο Κόμμα μας για αξιοποίηση από τις νεότερες γενιές στη νέα πλέον βιβλιοθήκη του ΚΚΕ στα Χανιά.

Οι εκπρόσωποι της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ, αφού ευχαρίστησαν την οικογένεια Χιωτάκη για την προσφορά, τόνισαν την ιδιαίτερη σημασία της για την ιστορική μελέτη και τη διάδοσή της στις νεότερες γενιές.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα