Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Σημαντική προσφορά από τους “Γιατρούς του κόσμου”

Πάνω από 4.500 καρτέλες ασθενών εξυπηρετεί το ιατρείο των Γιατρών του Κόσμου με την πλειονότητα να είναι Ελληνες πολίτες, που λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να πληρώσουν φάρμακα και θεραπείες, ούτε ακόμα το μικρό ποσοστό συμμετοχής που χρειάζεται για την αγορά τους.

Τα παραπάνω τόνισε, μιλώντας στα “Χ.Ν.”, η υπεύθυνη του παραρτήματος Χανίων των Γιατρών του Κόσμου, ιατρός Ελευθερία Μουλουδάκη, στη διάρκεια της ολοήμερης δράσης που πραγματοποιήθηκε χθες στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, με σκοπό τη συγκέντρωση κουτιών γάλακτος, τα οποία θα δοθούν σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Έτσι χθες μπροστά από το φωταγωγημένο δέντρο της πλατείας της Δημοτικής Αγοράς, στήθηκε άλλο ένα δέντρο αλληλεγγύης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπό μας, ένα δέντρο γεμάτο γάλα.
Η κα Μουλουδάκη σημείωσε ακόμα ότι «τα φάρμακα που δεχόμαστε είναι από απλούς πολίτες που για κάποιο λόγο δεν τα χρειάζονται, επίσης λαμβάνουμε φάρμακα από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο καθώς και από φαρμακοβιομηχανίες». Να σημειωθεί ότι τα γραφεία των Γιατρών του Κόσμου βρίσκονται στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 59 απέναντι από το Εργατικό Κέντρο Χανίων. Η ιατρική υπηρεσία λειτουργεί από Τρίτη μέχρι Παρασκευή από τις 5 – 9 μ.μ., ενώ η κοινωνική υπηρεσία καθημερινά από 9 π.μ. – 5 μ.μ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες