Δευτέρα, 10 Μαΐου, 2021

Σημάδια ζωής

Μετά το -υπό όρους- άνοιγμα του λιανεμπορίου και σε συνδυασμό με την άνοδο της θερμοκρασίας, το εμπορικό κέντρο της πόλης αρχίζει να δείχνει “σημάδια ζωής” μετά από μια μακρά “χειμερία νάρκη”.

Προσεκτικές βόλτες, διστακτικές αγορές και αμήχανες χαιρετούρες αρχίζουν να επαναφέρουν σιγά – σιγά τον σφυγμό στο κέντρο των Χανίων.

Όπως φαίνεται, οι επόμενες εβδομάδες και η σταδιακή επιστροφή στην κοινωνικότητα, θα κυλήσουν με την πανδημία παρούσα στην πόλη και τον κίνδυνο αναζωπύρωσης να καραδοκεί. Ωστόσο με λογική και σύνεση και με τις “ευλογίες” των ειδικών, η ώρα της αποσυμπίεσης έχει φτάσει.

1 Comment

  1. Αγαπητή μας Φανή, το ανωτέρω αξιόλογο άρθρο σου και, ιδιαίτερα, όσο αφορά την τρίτη και τελευταία του παράγραφο, καταδεικνύει ολοφάνερα το άκρως σοβαρό, λιτό κι επίκαιρο του σπουδαίου δημοσιογραφικού σου έργου και δικαίως στη συνείδηση όλων των αναγνωστών της μεγαλονήσου Κρήτης κι όχι μόνο βρίσκεσαι στις πρώτες θέσεις της καινούργιας δημοσιογραφικής πραγματικότητας, όπως, άλλωστε, ταιριάζει στο ελεύθερο κι αληθινό ανθρώπινο πρόσωπό σου. Μαζί με σένα συγχαίρουμε και τα “Χ.Ν.” κι ευχόμαστε τα καλύτερα στο προσωπικό της εφημερίδας για καλή υγεία και συνέχιση του έργου της ενημέρωσης και της ελεύθερης δημοσιογραφικής επέμβασης για πιο ανθρώπινα και όμορφα Χανιά και της ολόπλευρης στήριξης της Χανιώτικης υπαίθρου στα χρόνια προβλήματα που την μαστίζουν. Με εκτίμηση και αγάπη Γιώργος Καραγεωργίου, συντ/χος νομικός, κοινωνιολόγος ΧΑΝΙΑ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες