Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Σερφαρίσματα

Αγαπημένες φωτογραφίες
www.worldpressphoto.org
Οι καλύτερες φωτογραφίες παγκοσμίως, όπως αυτές έχουν παρουσιαστεί σε διεθνή ΜΜΕ, βρίσκονται εδώ για τα μάτια σας μόνο. Ο ιστότοπος θα γίνει ο αγαπημένος όσων αγαπούν τη  φωτογραφία, αλλά και όσων λατρεύουν να βλέπουν εκπληκτικά ενσταντανέ, από εκείνα που δεν καταγράφονται συχνά. Δείτε φωτογραφίες που θα σας κόψουν την ανάσα, που θα σας κάνουν να δακρύσετε, να οργιστείτε, να σκεφτείτε, να αναπολήσετε, να ονειρευτείτε, να χαμογελάσετε. Και επειδή μια φωτογραφία ισούται με 1.000 λέξεις, πιστέψτε με αυτός ο ιστότοπος έχει να πει πάρα πολλά αποκλειστικά και μόνο μέσα από τις εικόνες του. Βάλτε το στα αγαπημένα σας.

serfarismata 2Στα ίχνη του δορυφόρου
www.n2yo.com
Παρακολουθήστε online και σε πραγματικό χρόνο, που βρίσκονται ανά πάσα στιγμή οι δορυφόροι που… ίπτανται πάνω από τη Γη. Δείτε την πορεία τους, πού αναμένεται να φτάσουν και πότε, και γενικότερα πάρτε μια ιδέα του τι συμβαίνει… πάνω από τα κεφάλια μας σε καθημερινή βάση. Ο ιστότοπος έχει ενδιαφέρον και όσοι δοκιμάσετε να σερφάρετε εδώ, θα βρείτε τους πιο “πολυψαγμένους” δορυφόρους, εκείνους που μόλις εκτοξεύθηκαν και ξεκινούν τώρα το ταξίδι τους, ενώ υπάρχουν και διάφορες κατηγορίες για να κατευθύνουν όσους δεν είναι πολύ εξοικειωμένοι να περιηγούνται παρόμοια sites. Δείτε το!

serfarismata 3Βροχούλα!
www.rainymood.com
Το έχουμε πει πολλές φορές και δεν θα σταματήσουμε να το θυμίζουμε με την πρώτη ευκαιρία! Στο διαδίκτυο μπορεί κανείς να βρει κυριολεκτικά τα πάντα. Ακόμα και πράγματα που δεν θα σκεφτόσασταν καν να ψάξετε για να δείτε αν υπάρχουν. Κάτι τέτοιο είναι και το σημερινό site. Μια εφαρμογή που για κάποιους θα φαντάξει… άτοπη, αλλά για κάποιους άλλους απίθανη σκέψη. Στον συγκεκριμένο ιστότοπο λοιπόν, θα… φχαριστηθείτε βροχή. Και όταν λέμε βροχή, εννοούμε από ψιλόβροχο, μέχρι… καρέκλες με αστραπές και βροντές. Οπως λέει και το όνομά του, το rainymood δημιουργήθηκε για εκείνους που θέλουν… να ακούν τον χαρακτηριστικό ήχο της βροχής, ακόμα και όταν ο καιρός είναι εντελώς διαφορετικός. Και επειδή στα Χανιά μπορεί όταν ξεκινήσει να βρέχει να ξεχνάει να σταματήσει, αλλά άμα σταματήσει κάνει πολύ πολύ καιρό να ξαναβρέξει, δοκιμάστε το! Σε κάθε περίπτωση είναι ιδανικό για όσους έχουν… βροχερή διάθεση ή θέλουν να χρησιμοποιήσουν σε κάποια δουλειά τους (site, blog, κ.λπ.) ήχους βροχής.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα