Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Σε ποιους δρόμους θα γίνονται οι Λαϊκές Αγορές στα Χανιά

Δευτέρα: Στην οδό Γιαμπουδάκη, από τη διασταύρωσή της με την οδό Ξανθουδίδου έως και τη διασταύρωσή της με την οδό Νεάρχου και στην οδό Βασιλείου Ψιλάκη, από την διασταύρωσή της με την οδό Γιαμπουδάκη έως και τη διασταύρωσή της με την Ηγουμένου Γαβριήλ.

Τρίτη: Στην οδό Σωκράτους, από την διασταύρωσή της με την οδό Θ. Κολοκοτρώνη έως την διασταύρωσή της με την οδό Αναξαγόρα και την 1η πάροδο της οδού Σωκράτους μέχρι την διασταύρωσή της με την Σοφοκλή Βενιζέλου όπου θα δραστηριοποιούνται οι παραγωγοί πωλητές. Στην οδό Οδ. Ανδρούτσου, από την διασταύρωσή της με την Σοφοκλή Βενιζέλου, μέχρι το μήκος που απαιτείται για την δραστηριοποίηση των επαγγελματιών πωλητών

Τετάρτη: Στην οδό Εφέδρων Πολεμιστών από την διασταύρωσή της με την οδό Ξέπαπα μέχρι την διασταύρωσή της την οδό Ζυμβρακάκηδων.

Πέμπτη: Στην οδό Πατριάρχου Γερασίμου, μετά από την διασταύρωσή της με την οδό Πειραιώς μέχρι την διασταύρωσή της με την οδό Αγίου Κωνσταντίνου. Και στο τμήμα της οδού Αγίου Κωνσταντίνου, από την διασταύρωσή της με την Πατριάρχου Γερασίμου έως και την διασταύρωσή της με την Πατριάρχου Ιωαννικείου.

Σάββατο: Στην οδό Μίνωος, από την διασταύρωσή της με την οδό Νικηφόρου Φωκά, έως την διασταύρωσή της με την οδό Επιμενίδου και στο σύνεγγυς πλατύ τμήμα της οδού Νικηφόρου Επισκόπου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. ΟΚ….αλλα μηπως να εξηγησει στους κατα τα αλλα συμπαθεις παραγωγους τι ακριβως ειναι οι λαικες αγορες……Γιατι οταν πχ 5/10 η ντοματα στη λαικη των Παχιανων ειχε 1,80 ,ιδια τιμη με τα ΣΥΝΚΑ,δεν την λες και λαικη.Αν μη τι αλλο πας ΣΜ ,σταθμευεις σαν ανθρωπος αντι να ψαχνεις στα στενα των Παχιανων.Τωρα για αποδειξεις ΦΠΑ, κλ ουτε λογος…….

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα