Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Σε κλοιό χιονιού τα ορεινά των Χανίων – Προσοχή οι οδηγοί (video)

Σε κλοιό χιονιού είναι τα Σφακιά από το πρωί της Τρίτης καθώς από το οροπέδιο της Κράπης μέχρι την Ίμβρο η κίνηση των οχημάτων είναι σχεδόν αδύνατη. Στην περιοχή εργάζονται εντατικά μηχανήματα που ανοίγουν τον δρόμο ωστόσο η χιονόπτωση είναι συνεχής και οι οδηγοί οφείλουν να είναι πολύ προσεκτικοί.

Στην Κάντανο η κίνηση γίνεται κανονικά και χωρίς προβλήματα προς Παλαιόχωρα ενώ ανοικτός είναι ο δρόμος και προς τα Τεμένια.

Στον Αποκόρωνα η κίνηση των οχημάτων γίνεται προς Ασή Γωνιά καθώς έχει ανοίξει ο δρόμος, ενώ αύριο θα γίνουν εκχιονισμοί από το Δήμο στους αγροτικούς δρόμους που οδηγούν στα ποιμνιοστάσια.

Στον Ομαλό η κίνηση είναι αδύνατη καθώς στο οροπέδιο το ύψος του χιονιού σε κάποια σημεία έχει φτάσει και το 1 μέτρο! Η εκτίμηση των κατοίκων της περιοχής είναι πως τα μηχανήματα θα φτάσουν τις απογευματινές ώρες αλλά και πάλι η κίνηση των αυτοκινήτων θα είναι σχεδόν αδύνατη.

Στον Πλατανιά το χιόνι μετά τον Πρασσέ είναι 30 με 40 πόντους. Για την διάνοιξη του δρόμου πέρα από τα μηχανήματα της περιφέρειας, έστειλε χωματουργικά και ο Δήμος Πλατανιά.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα