Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, κηρύχθηκαν δημοτικές και τοπικές κοινότητες δήμων της Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και το δημοτικό διαμέρισμα Πλάκας Καλαβρύτων, μετά τις σοβαρές καταστροφές που σημειώθηκαν από τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και την έντονη βροχόπτωση. Ειδικότερα, η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ενέκρινε τα αιτήματα που υπεβλήθησαν από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, για τους εξής δήμους της Αιτωλοακαρνανίας.
Δήμος Μεσολογγίου: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι τοπικές κοινότητες Ευηνοχωρίου, Κατοχής και Λεσινίου.
Δήμος Αγρινίου: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι δημοτικές ενότητες Παρακαμπυλίων, Παναιτωλίου, Παραβόλας, Μακρυνειας και Αρακύνθου.
Δήμος Αμφιλοχίας: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι τοπικές κοινότητες Πατιόπουλου, Αγριδίου, Εμπεσού, Σταθά, Αμοριανών, Ποδογόρας, Αγριδίου, Πετσάλια και Φράγκου.
Δήμος Θέρμου: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι τοπικές κοινότητες Αργυρού, Πηγαδίου, Θεοτόκος, Χαλικίου, Κόνισκας, Διπλατάνου, Αμβρακιάς και Κοκκινόβρυσης.
Δήμος Ναυπακτίας: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι τοπικές ενότητες Κλεπά, Γραμμένη Οξυά, Λευκά, Μανδρινή, Καλλονή, Κυδωνιά, Γρηγόρι, Ελατόβρυση, Τερψιθέα, Κοκκινοχώρι, Ασπριά και Αμπελακιώτισσα, καθώς και η δημοτική ενότητα Πυλήνης.
Επίσης, εγκρίθηκε το αίτημα και κρίθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας το δημοτικό διαμέρισμα Πλάκας του δήμου Καλαβρύτων, ύστερα από τα σοβαρά κατολισθητικά φαινόμενα που ξεκίνησαν το περασμένο και εξακολουθούν να συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα