Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κόμβο Μουρνιών

Σε ισχύ τέθηκαν από σήμερα οι κυκλοφοριακές στο κόμβο Μουρνιών για το έργο “Κατασκευή των έργων σύνδεσης του κόμβου Μουρνιών του Β.Ο.Α.Κ με την πόλη των Χανίων”.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «από την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 έως και την Κυριακή 15.11.2022 θα εκτελεστούν εργασίες σήμανσης με μονοδρόμηση λωρίδας κυκλοφορίας και συγκεκριμένα στο τμήμα της από την συμβολή των οδών Αγίας Μαρίνας και Μουρνιών έως την συμβολή των οδών Αναγνώστου Γογονή και Μουρνιών.
Σύμφωνα με την σχετική μελέτη και για την ασφαλή διεξαγωγή των εργασιών η Επαρχιακή Οδός Μουρνιών (από την συμβολή των οδών Αγίας Μαρίνας και Μουρνιών) θα μονοδρομηθεί και θα χρησιμοποιείτε αποκλειστικά ως είσοδος των οχημάτων στην πόλη Χανίων.
Για την έξοδο των οχημάτων από την πόλη Χανίων θα χρησιμοποιούνται εναλλακτικά οι οδοί Σοφοκλή Βενιζέλου , Αναγνώστου Γογονή και Αγίας Μαρίνας μέσω υποδεικνυόμενης παράκαμψης.
Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα