Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021

Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση στο αεροδρόμιο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Χανίων πραγματοποίησαν φορείς και πολίτες, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους για την ιδιωτικοποίηση του “Δασκαλογιάννης”, καθώς στον αερολιμένα έφθασε λίγο μετά τις έντεκα σήμερα το πρωί κλιμάκιο της Fraport.

Κόσμος είχε συγκεντρωθεί έξω από την Πύλη Εξόδου, έχοντας αναρτήσει πανό κατά της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου. Στο σημείο βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, οι δήμαρχοι Χανίων, Κισάμου, Πλατανιά, Αποκορώνου, Σφακίων καθώς και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο αεροδρόμια της χώρας Βασίλης Αλεβιζόπουλος.

Ο κ. Αλεβιζόπουλος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις επόμενες ενέργειες της Ομοσπονδίας που είναι η προσφυγή στα Ευρωπαικά Δικαστήρια, πέραν της προσφυγής στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και στο ΣΤΕ από όπου αναμένεται απόφαση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων επέδωσε στο κλιμάκιο της Fraport κείμενος με τις θέσεις της Αντιπεριφέρειας ενώ ψηφίσματα επέδωσαν στο κλιμάκιο ο δήμαρχος Χανίων Τ. Βάμβουκας και ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕΧ Χρ. Μυλωνάκης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα